48 Hour Reading Challenge Finish Line

Start Time: 9:30 am, Friday, June 6th Finish Time: 9:30 am, Sunday, June 9th Hour Breakdown:  Friday: 9:30-10:30 am: (1 hour); 1:15-2:15 pm: (1 hour) Saturday: 12:45-1:15 am: (1/2 hour); 12:15-1:15 pm: (1 hour); 1:30-4:30 pm: (3 hours); 5:50-10:10 pm (4 hours, 20 minutes) Sunday: 7:30-9:30 am: (2 hours)  Total Hours: 12 hours, 50 minutes Total Books Read: 2.5 Total PagesContinue reading “48 Hour Reading Challenge Finish Line”

Advertisement